Ajándékozz AUTÓPÁLYA sebességű vezetéstechnikai tréninget

Vásárlási és beváltási tudnivalók

A vezetéstechnikai tréning voucherek vásárlására , átvételére előzetes időpont és helyszín egyeztetés után, személyesen van lehetőség  hétköznaponként 9:00 -16:00 óra között.

Érdeklődni a 70/608-1000 és a 70/366-4208  telefonszámon vagy az sales@speedworld.hu  e-mail címen lehet. Az utalványok beváltása a vásárlástól számított egy éven belül lehetséges az előre meghirdetett időpontokban, átlagosan havi 2 alkalommal, többnyire hétköznapokon.

Célunk, hogy a gépjárművezetők biztonságos körülmények között, tapasztalás útján sajátítsák el a különböző közlekedési veszélyhelyzetek megelőzését és elhárítását. Mindezek megvalósításában Magyarország egyik legképzettebb, több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkező trénercsapata áll rendelkezésre.

 

A tréning ára: 99.900 Ft bruttó

 

A tréninggel kapcsolatos fontos információk:

A járműnek közlekedésbiztonsági szempontból kifogástalan műszaki állapotban kell lennie, érvényes műszaki vizsgával és kötelező felelősségbiztosítással kell rendelkeznie. Kérjük, érkezés előtt a guminyomásokat minden esetben gyári értékre beállítani (ez a tréning során különösen nagy jelentőséggel bír), illetve a jármű folyadékszintjeit ellenőrizni. Kérjük, érkezzen az évszaknak megfelelő gumiabroncsokkal.  Legalább félig feltöltött üzemanyag-tartály szükséges