Ajándékozz kamionos élményvezetést

Aki  valódi nehézsúlyú élményre vágyik, 30 perces élményvezetés keretében kipróbálhatja, milyen egy kamion volánja mögött ülni. Mivel zárt pályán történik mindez, ezért nem szükséges hozzá a megfelelő kategóriájú jogosítvány sem. A kamionvezetésen keresztül egyébként azt is megtapasztalhatják az érdeklődők, hogy milyen érzés uralni egy ilyen többtonnás acélszörnyet, ez a tapasztalat pedig később a közúti közlekedés során akár életet is menthet.

 

A tréning ára: 24.900 Ft bruttó

Vásárlási és beváltási tudnivalók

A vezetéstechnikai tréning voucherek vásárlására , átvételére előzetes időpont és helyszín egyeztetés után, személyesen van lehetőség  hétköznaponként 9:00 -16:00 óra között.

Érdeklődni a 70/608-1000 és a 70/366-4208  telefonszámon vagy az sales@speedworld.hu  e-mail címen lehet. Az utalványok beváltása a vásárlástól számított egy éven belül lehetséges az előre meghirdetett időpontokban, átlagosan havi 2 alkalommal, többnyire hétköznapokon.

kamionos élményvezetéshez kategóriás jogosítvány nem szükséges. (zárt pálya)

Célunk, hogy a gépjárművezetők biztonságos körülmények között, tapasztalás útján sajátítsák el a különböző közlekedési veszélyhelyzetek megelőzését és elhárítását. Mindezek megvalósításában Magyarország egyik legképzettebb, több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkező trénercsapata áll rendelkezésre.