Ajándékozzon AUTÓPÁLYA sebességű vezetéstechnikai tréninget!

A tréningen a résztvevők az autópályán megszokott 110-130 km/h sebesség elérésével, biztonságos körülmények között sajátítják el a kikerülést, a vészfékezést, szlalomot és a kettős visszasorolást.

Célunk, hogy a gépjárművezetők biztonságos körülmények között, tapasztalás útján sajátítsák el a különböző közlekedési veszélyhelyzetek megelőzését és elhárítását. Mindezek megvalósításában Magyarország egyik legképzettebb, több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkező trénercsapata áll rendelkezésre.

A tréning egy 400 x 70 m-es dinamikus képzési területen, valamint egy 800 m hosszú és 60 méter széles kifutópályán zajlik, melyekhez egy modern fogadóépület is kapcsolódik a kiskunlacházi reptéren. Az épületben kerül sor az elméleti oktatásra, valamint itt biztosítjuk a catering ellátást a vendégek részére. A tréning árban az egész napos étel és italfogyasztás is benne van - kávészünetekkel, meleg ebéddel.

Az egyes pályaprogramok időtartama egyenként 1 óra 15 perc. A tréning 08:00-17:00h között zajlik. 

Vásárlási és beváltási tudnivalók

Vezetéstechnikai tréning voucher vásárlási igény esetében kérjük írjon nekünk a sales@speedworld.hu e-mail címen.

Az utalványok beváltása a vásárlástól számított 2 éven belül lehetséges az előre meghirdetett időpontokban, átlagosan havi 2 alkalommal, többnyire hétköznapokon. 

A szervezők az időpontváltoztatás jogát fenntartják.

A tréning ára bruttó: 198.900 Ft/fő amely csomag tartalmazza az egész napos étel és ital fogyasztást.

A feltüntetett árak az áfát tartalmazzák

Helyszín: Kiskunlacháza, Airport

A tréninggel kapcsolatos fontos információk:

  • A tréningen a részvétel saját gépjárművel történik. A részvételhez érvényes vezetői engedély szükséges!
  • Autópálya sebességű vezetéstechnikai tréningen részt venni kizárólag (ESP) elektronikus stabilitási rendszerrel (jellemzően 2005 évjárat után) szerelt járművel lehetséges! 
  • A járműnek közlekedésbiztonsági szempontból kifogástalan műszaki állapotban kell lennie, érvényes műszaki vizsgával és kötelező felelősségbiztosítással kell rendelkeznie. 
  • Kérjük, érkezés előtt a guminyomásokat minden esetben gyári értékre beállítani (ez a tréning során különösen nagy jelentőséggel bír), illetve a jármű folyadékszintjeit ellenőrizni. 
  • Kérjük, érkezzen az évszaknak megfelelő gumiabroncsokkal.
  • Legalább félig feltöltött üzemanyag-tartály szükséges
  • A tréningen kényelmes, lapos talpú cipő viselése ajánlott