SPEEDWORLD Driving Trainings

Vezetéstechnika felsőfokon

A SPEEDWORLD ott folyatja, ahol mások abbahagyják: egyedi tematikájú vezetéstechnikai tréningjeink valós sebesség mellett, biztonságos körülmények között zajlanak, így a résztvevők még hatékonyabban sajátíthatják el a potenciális közlekedési veszélyhelyzetek kezelését akár autópálya-sebesség mellett is.

Célunk, hogy a gépjárművezetők biztonságos körülmények között, egyedi tematika mentén sajátítsák el a különböző közlekedési veszélyhelyzetek megelőzését és elhárítását. Mindezek megvalósításában Magyarország egyik legképzettebb, több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkező trénercsapata áll rendelkezésre, továbbá egyedi oktatási helyszíneink is hozzájárulnak a résztvevők hatékony gyakorlati képzéséhez.

A balesetek 95%-ának oka emberi tényezőkre vezethető vissza, így a biztonságos közlekedés kérdésében a vállalatok is érintettek. Mivel egy lehetséges baleset mind az alkalmazottak, mind a cégautók, de akár a szállítmány biztonságát is veszélyezteti, cégvezetőként a társadalmi felelősségvállalás oldaláról is érdemes tisztában lenni a munkavállaló és a munkáltató felelősségével. Hogy kiküszöbölhetők legyenek az ilyen jellegű céges veszteségek, meggyőződésünk, hogy a balesetek elkerülésének egyik leghatékonyabb módja a járművezetők képzésében és továbbképzésében rejlik.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!