A tréningen résztvett egyik elégedett ügyféltől kaptuk az alábbi visszajelzést.

Először is köszönöm, hogy részt vehettem ezen az emlékezetes, pozitív élményekkel teli nagyon jól megszervezett napon.
 
Amikor felhívtak, hogy megnyertem ezt a vezetéstechnikai tréninget nagyon örültem neki, bár úgy éreztem nekem nem tudnak újat mondani (ugye profi vezető vagyok J) és én biztosan nem leszek jó alany a tréningen, mivel biztonságosan vezetek és igyekszem megelőzni, hogy veszélyes szituáció előforduljon (pl. megcsúszás stb.) így ez a tréning folyamán is így fog majd történni, de természetesen elfogadtam a meghívást.

Az első gyakorlati feladat végrehajtása során sikerült magamban helyre tenni a foglalkozás, oktatás lényegét, miszerint itt biztonságos körülmények között le lehet próbálni azokat a veszélyes szituációkat amelyek a közúton érhetnek attól függetlenül, hogy az ember mennyire figyel és próbálja elkerülni. A képzés során lehetővé vált, hogy az ember a saját autóját jobban megismerje, pontosabban meg tudja ítélni, érezni a fizikai határértékeit és mindezt úgy, hogy másokat nem veszélyeztetünk.

Ezek után teljesen más szemszögből néztem az oktatást és elkezdtem élvezni azt a szabadságot, amit a biztonságos terep nyújtott. Így belőlem is érdeklődő, az újdonságokra fogékony lelkes tanuló lett. A feladatok végrehajtását próbáltam maximálisan jól végrehajtani, ami általában, ha nem is elsőre, de a profi tréner csapat segítségével jól sikerült.

Az elsajátított tudás gyakorlati alkalmazása terén még mindig van egy kis aggodalmam, mert hiába van meg fejben, hogyan kellene megoldani egy esetleges vészhelyzeti szituációt, ha ott abban a pár tized másodpercben még mindig a rossz berögződés fog rutinból működni. Véleményem szerint ahhoz, hogy ezek a dolgok reflexszerűen működjenek még rengeteget szükséges gyakorolni.
 

A szervezés kitűnő volt, gondolok itt a helyszíni körülményekre, ellátásra (kávé, süti stb.) mindent nagyon köszönök. A trénerek szakmai felkészültségét és a pályán alkalmazott technikai elemeket kiválónak tartom. A trénerek közvetlen előadás módja az első perctől jó benyomást tett rám (nem tűnt erőltetettnek, amit sokszor más előadások előadóinál érzek inkább tanult viselkedésnek, mint készségnek) és szerintem senki nem érezte magát kellemetlenül, ha nem sikerült elsőre jól valamelyik gyakorlat.
 
Fellelkesedve a tanultakon itthon előadtam páromnak milyen új élményekkel gazdagodtam és úgy gondoljuk neki is szüksége lehet erre  a tudásra, így tervezzük, hogy a későbbiekben felkeressük a SPEEDWORLD Hungary csapatát. Sőt családi, baráti, illetve munkahelyi körben is megosztom a pozitív élményeim, biztosan ők is kedvet kapnak az ilyen jellegű tréningekhez.
 

A képzésen az autómon azok az Apollo téli gumik voltak, amelyek vásárlásával nyertem a tréninget. A gumikkal nagyon meg vagyok elégedve, a gyakorlati feladatok végrehajtása során jól kapaszkodtak és a trénerek is elismerően nyilatkoztak róla.
 
Összegezve, nagyon hasznosnak találtam a tréninget, mivel a legelső gondolatom (ugye profi vagyok :)) szertefoszlott és a helyébe lépett egy sokkal alázatosabb, de több tudással rendelkező „vezetést gyakorló” énkép aki fejlődni akar.  
 
Még egyszer szeretném megköszönni neked és az  Apollo Vredestein Kft-nek a kellemes napot.