Képzéseinket több helyszínen is meg tudjuk megszervezni. Oktatásinkat az előzetes igények felmérését követően a megrendelő telephelyén, repülőtereken vagy vezetéstechnikai tanpályákon is kínáljuk.

Kiskunlacháza repülőtér

A kiskunlacházi repülőtéren egy 400 x 70 m-es egybefüggő képzési terület valamint több kifutópálya, és egy modern fogadóépület áll ügyfeleink rendelkezésére. Kiváló helyszíne vezetéstechnikai tréningeknek a B-től a CE+ADR kategóriáig, autóbuszvezetők továbbképzésének, autós rendezvényeknek. A területhez tartozó fogadóépület tökéletes helyszín előadások számára, ahol igény szerint cateringet is tudunk biztosítani.

Ismerje meg!

 

Tököli repülőtér

A területen található ALFA3 kifutópálya 400 x 60 m-e területe megfelelő és biztonságos helyszín egyedi tematikájú, autópálya tempójú vezetéstechnikai tréningeknek a B-től a CE+ADR nehézgépjárműves kategóriákig, valamint drift oktatásnak és élményvezetésnek.

Ismerje meg!

 

Old Lake Golf Hotel

Az Old Lake Golf Hotel csendes helyen, a golfpálya mellett épült, 2 km-re Tata településétől. A hotel légkondicionált szobákkal és minden területen ingyenes Wi-Fi-vel várja vendégeit. A wellnessközpontban ingyenes szauna és pezsgőfürdő vehető igénybe.

Ismerje meg!

 

Korda Filmpark

Fedezze fel a Magyar filmgyártás lenyűgöző világát! Sokan szeretnének bepillantani egy filmstúdió kulisszái mögé, megismerkedni a filmgyártás világával.

Ismerje meg!

 

Pachfurth, Ausztria

Az ausztriai helyszín 23 ha vezetéstechnikai képzési területet és 40 ha szabadidő- és élményparkot foglal magában, így sokszínű programlehetőséget kínál az autós rendezvények számára. A pachfurth-i vezetéstechnikai centrum világszínvonalon is a legfejlettebbek közé tartozik, mivel a pályatechnikák szellemi tulajdonosa a világszerte már több mint 70 elkészült pálya tapasztalataira alapozta a pachfurth-i helyszín elemeinek kialakítását.

Ismerje meg!