Rólunk

 

Vezetéstechnika felsőfokon

A SPEEDWORLD magánszemélyek és hivatásos gépjárművezetők számára kínál vezetéstechnikai alap- és továbbképzést, elméleti és gyakorlati tréningprogramokat az összes gépjármű kategóriában, egyedi tematika szerint.

A SPEEDWORLD ott folytatja, ahol mások abbahagyják: vezetéstechnikai tréningjeink egyedülálló oktatási helyszíneken és tematika mentén, országúti (90-110 km/h) és autópályás (110-130 km/h) sebesség mellett zajlanak.

Célunk, hogy a gépjárművezetők biztonságos körülmények között, tapasztalás útján sajátítsák el a különböző közlekedési veszélyhelyzetek megelőzését és elhárítását. Mindezek megvalósításában Magyarország egyik legképzettebb, több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkező trénercsapata áll rendelkezésre. A résztvevők hatékony gyakorlati képzése, egyedi oktatási helyszíneinken, felügyelt körülmények között zajlik.

A balesetek 95% emberi tényezőre vezethető vissza, így a biztonságos közlekedés kérdésében a vállalatok is érintettek. Egy lehetséges baleset mind a munkatársak mind a cégautók, de akár a szállított rakomány biztonságát is veszélyeztetheti. Cégvezetőként a társadalmi felelősségvállalás oldaláról megvizsgálva is érdemes tisztában lenni a munkavállaló és a munkáltató felelősségével. Meggyőződésünk, hogy a balesetek és az azokból fakadó céges veszteségek elkerülésének egyik leghatékonyabb módja a járművezetők képzésében és továbbképzésében rejlik.

A hivatásos tehergépjármű-vezetők képzésére létrehoztuk a Kamionos Akadémiát. A SPEEDWORLD speciális járműszerelvényei segítségével (melyek egy támasztókerekes tartány, illetve egy becsuklásgátlós félpótkocsi), megtapasztalás útján sajátíthatók el a közlekedési vészhelyzetek megelőzése, kezelése.

A SPEEDWORLD az autós rendezvények szakértője, amely az autós rendezvényszervezés területén teljeskörű megoldásokat kínál, a tervezéstől a lebonyolításig.

Számos programlehetőség közül választhatnak céges csapatépítésre, motivációs és kommunikációs tréningekre, különböző Outdoor programokra, többek között a könnyű off-road vezetéstől a nehézterepig, a Speedboattól a Crazy Cartig, illetve a céges mini rallyetól az élményautózás - élményautóztatásig.  

A SPEEDWORLD emellett teljes körű szolgáltatást nyújt egyéb automotive események megszervezése terén is, akár konferenciáról, vagy modellbemutatóról legyen szó. Egyedi rendezvényhelyszíneinken igény szerint magas szintű catering ellátást is biztosítunk.

 

Üdvözlettel:
Laczházy Sebastian
ügyvezető