Vezetéstechnika felsőfokon

A SPEEDWORLD magánszemélyek és hivatásos gépjárművezetők számára kínál vezetéstechnikai alap- és továbbképzést, elméleti és gyakorlati tréningprogramokat az összes gépjármű kategóriában, egyedi tematika szerint.

Mi ott folytatjuk, ahol mások abbahagyják: vezetéstechnikai tréningjeink egyedülálló oktatási helyszíneken és tematika mentén, országúti (90-110 km/h) és autópályás (110-130 km/h) sebesség mellett zajlanak.

Célunk, hogy a gépjárművezetők biztonságos körülmények között, tapasztalás útján sajátítsák el a különböző közlekedési veszélyhelyzetek megelőzését és elhárítását. Mindezek megvalósítását Magyarország egyik legképzettebb, több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkező trénercsapata segíti. A résztvevők hatékony gyakorlati képzése, egyedi oktatási helyszíneinken, felügyelt körülmények között zajlik.

A balesetek 95 százaléka emberi tényezőre vezethető vissza, így a biztonságos közlekedés kérdésében a vállalatok is érintettek. Egy lehetséges baleset mind a munkatársak mind a cégautók, de akár a szállított rakomány biztonságát is veszélyeztetheti. Cégvezetőként és a társadalmi felelősségvállalás oldaláról megvizsgálva is érdemes tisztában lenni a munkavállaló és a munkáltató felelősségével. Meggyőződésünk, hogy a balesetek és az azokból fakadó céges veszteségek elkerülésének egyik leghatékonyabb módja a járművezetők megfelelő felkészítése és rendszeres továbbképzése.

A hivatásos tehergépjármű-vezetők képzésére létrehoztuk a Kamionos Akadémiát, ahol speciális járműszerelvényeink segítségével, tapasztalati úton sajátítható el a közlekedési vészhelyzetek megelőzése, kezelése.

Az autós rendezvények szakértőiként vállaljuk hasonló események teljes körű megszervezését a tervezéstől a lebonyolításig. Ügyfeleink számos programlehetőség közül választhatnak, a céges csapatépítéstől - motivációs és kommunikációs tréning -, a különböző outdoor programokig. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, a könnyű off-road vezetéstől a nehéz terepig, a Speedboattól a Crazy Cartig, illetve a céges mini rallytól az élményautózásig.  

A SPEEDWORLD emellett teljes körű szolgáltatást nyújt egyéb autóipari (automotive) események megszervezése terén is, akár konferenciáról, vagy modellbemutatóról legyen szó. Egyedi rendezvényhelyszíneinken igény szerint magas szintű catering ellátást is biztosítunk.

Üdvözlettel:
Laczházy Sebastian
ügyvezető