Vezetéstechnika felsőfokon

A SPEEDWORLD magánszemélyek és hivatásos gépjárművezetők számára kínál vezetéstechnikai alap- és továbbképzést, elméleti és gyakorlati tréningprogramokat az összes gépjármű kategóriában, egyedi tematika szerint.

A SPEEDWORLD ott folytatja, ahol mások abbahagyják: vezetéstechnikai tréningjeink egyedülálló oktatási helyszíneken és tematika mentén, országúti és autópályás sebesség mellett zajlanak.

Célunk, hogy a gépjárművezetők biztonságos körülmények között, tapasztalás útján sajátítsák el a különböző közlekedési veszélyhelyzetek megelőzését és elhárítását. Mindezek megvalósításában Magyarország egyik legképzettebb, több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkező trénercsapata áll rendelkezésre. A résztvevők hatékony gyakorlati képzése, egyedi oktatási helyszíneinken, felügyelt körülmények között zajlik.

A balesetek 95% emberi tényezőre vezethető vissza, így a biztonságos közlekedés kérdésében a vállalatok is érintettek. Egy lehetséges baleset mind a munkatársak mind a cégautók, de akár a szállított rakomány biztonságát is veszélyeztetheti. Cégvezetőként a társadalmi felelősségvállalás oldaláról megvizsgálva is érdemes tisztában lenni a munkavállaló és a munkáltató felelősségével. Meggyőződésünk, hogy a balesetek és az azokból fakadó céges veszteségek elkerülésének egyik leghatékonyabb módja a járművezetők képzésében és továbbképzésében rejlik.

A hivatásos tehergépjármű-vezetők képzésére létrehoztuk a Kamionos Akadémiát. A SPEEDWORLD speciális járműszerelvényei segítségével, megtapasztalás útján sajátíthatók el a közlekedési vészhelyzetek megelőzése, kezelése.

A SPEEDWORLD az autós rendezvények szakértője, amely az autós rendezvényszervezés területén teljeskörű megoldásokat kínál, a tervezéstől a lebonyolításig.

Számos programlehetőség közül választahatnak céges csapatépítésre, motívációs és kommunikációs tréningekre, különböző Outdoor programokra, többek között a könnyű off-road vezetéstől a nehézterepig,a Speedboat-tól a Crazy Cart-ig,  illetve a céges mini rallye-tól az élményautózás - élményautóztatásig.  

A SPEEDWORLD emellett teljes körű szolgáltatást nyújt egyéb automotive események megszervezése terén is, akár konferenciáról, vagy modellbemutatóról legyen szó. Egyedi rendezvényhelyszíneinken igény szerint magas szintű catering ellátást is biztosítunk.

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

üdvözlettel:
Laczházy Sebastian
ügyvezető