A SPEEDWORLD Hungary tevékenysége az alábbi területekre terjed ki:

SPEEDWORLD Driving Trainings Vezetéstechnika felsőfokon

A SPEEDWORLD ott folyatja, ahol mások abbahagyják: egyedi tematikájú vezetéstechnikai tréningjeink valós sebesség mellett, biztonságos körülmények között zajlanak, így a résztvevők még hatékonyabban sajátíthatják el a potenciális közlekedési veszélyhelyzetek kezelését akár autópálya-sebesség mellett is.

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD Truck Academy Kamionos Akadémia

A SPEEDWORLD Kamionos Akadémia tréningjein a résztvevők speciális oktató járműszerelvények segítségével biztonságos, kontrolált körülmények között tapasztalhatják meg a nehézgépjármű legszélsőségesebb viselkedését (boruláspont, becsuklás, stb.), és megtanítjuk a váratlanul kialakult vészhelyzetek megelőzését és kezelését.

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD Driving Events Az autós rendezvények szakértője

A SPEEDWORLD rendezvényszervező ügynökségként széleskörű szolgáltatásokat kínál, legyen szó konferenciáról, vagy egyéb, automotive eseményről. Vállalati csapatépítő programjaink során garantált a kikapcsolódás a Speedboat-tól a Crazy Cart-ig, a könnyű off-road vezetéstől a nehézterepig, illetve a céges mini rallye-tól az élményautózáson át a tréningekig.

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD International Projektfejlesztés, beruházás

A SPEEDWORLD Hungary Kft. mint projekt előkészítő cég 2008-ban indult azzal a szándékkal, hogy aktív szerepet vállaljon Magyarország vezetéstechnikai tanpálya hálózatának kialakításában. Vállalatunk büszke arra, hogy ötletgazdagként 2012-ben megvalósította és beüzemelte a közel 3 milliárd Ft beruházási értékű drivingcamp Zsámbék vezetéstechnikai centrumot.

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD Research & Development Kutatás-fejlesztés

Szolgáltatásaink egyik előnye, hogy tréningjeink egyedi tematika mentén, speciálisan a SPEEDWORLD számára kialakított oktató járművekkel történnek. Ilyen a nehézgépjárműves képzések során használt új generációs becsuklásgátló szerkezet is, amelyet a BME tudományos főmunkatársával együttműködve fejlesztettük ki.
Célunk, hogy az egyedi közúti közlekedésben leggyakrabban előforduló nehézgépjárműves balesetek megelőzését a megtapasztalás útján még hatékonyabban tudjuk oktatni.

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD Dream Cars Élményautók bérlése, élményautózás

Próbálja ki álmai autóit egy élményvezetés keretében! Biztonságos körülmények között élvezheti az akár több száz lóerő nyújtotta vezetési élményt!

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD Bus Academy Autóbuszvezető továbbképzés

Hivatásos autóbuszvezetők részére a SPEEDWORLD Bus Academy tréning keretében kínálunk komplex továbbképzést, ahol a résztvevők kifejezetten erre a célra kialakított járművek segítségével sajátíthatják el a közlekedési veszélyhelyzetek helyes megoldását.

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD ECODrive Defenzív közúti képzés

Nem elég csupán betartani a közlekedés szabályait, a balesetek megelőzésére is kellő figyelmet kell fordítani. A biztonságos közlekedés a vezető előrelátásától és körültekintő magatartásától is függ. A vezetéstechnikai tréningeken résztvevő járművezetők olyan képzési tematika alapján kapnak oktatást, mely a biztonságos és egyben környezetkímélő, energiatakarékos defenzív vezetésre is tanít. A programok igénybevétele nemcsak kezdőknek, hanem tapasztalt sofőröknek is ajánlott!

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD Monitoring Vezetés- és üzemanyagkontroll

A gépjárművek fogyasztása a felhasználási körülmények mellett az igénybevétel módjától és vezetési stílustól is nagyban függ! Mi megtanítjuk azokat a vezetési praktikákat, amelyek segítségével elérhető az autó gazdaságos fogyasztása.

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD Fashion & Style Stílus és szépség-tanácsadási programok

Autós rendezvényeink során a SPEEDWORLD az alapszolgáltatások mellett, mint a helyszín és a catering, olyan speciális kiegészítő szolgáltatásokat is nyújt, mint a kifejezetten hölgyek igényeit kiszolgáló sminkelés vagy a stílustanácsadás.

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD Media & Marketing

A SPEEDWORLD a TV2 A'la CAR c. autós műsorának támogatójaként a vezetéstechnikai rovat állandó szakértője, emellett társaságunk biztosítja a műsor "gyorskör" rovatának technikai hátterét is.

Ismerje meg!