A SPEEDWORLD Hungary tevékenysége az alábbi területekre terjed ki:

Hi-Speed tréning  Tanulja meg uralni a járművet nagyobb sebességnél is!

Az autópálya sebességű vezetéstechnikai tréninget azoknak ajánljuk, akik rendszeresen vezetnek autópályán. Ez a tréning a vezetéstechnika felsőfoka, egyedi tematika szerint kialakított program 110-130 km/h sebességgel.

Ismerje meg!

 

Hi-Way tréning

Az országúti sebességű vezetéstechnikai tréningünkön 90-110 km/h sebességgel gyakoroljuk a közúti vészhelyzetek elkerülését és az autó tudatos kezelését.
Ismerje meg...
 

Ismerje meg!

 

Hi-Truck - Kamionos élményvezetés

Tapasztalja meg, milyen egy 40 tonnás kamiont vezetni! Most kipróbálhatja B-kategóriás jogosítványával is, hogy milyen érzés, egy ilyen monstrummal kanyarodni vagy vészfékezni.

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD Truck Academy Kamionos Akadémia

A SPEEDWORLD Kamionos Akadémia tréningjein a résztvevők speciális oktató járműszerelvények segítségével biztonságos, kontrolált körülmények között tapasztalhatják meg a nehézgépjárművek legszélsőségesebb viselkedését.

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD Bus Academy Autóbuszvezető továbbképzés

A SPEEDWORLD Bus Academy tréning keretében hivatásos autóbuszvezetőknek kínálunk komplex továbbképzést.

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD ECODrive Környezettudatos járművezető képzés

EcoDrive tréningünk keretében környezetkímélő, defenzív vezetési módszereket tanítunk meg kezdő és haladó sofőröknek egyaránt.

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD Driving Events

Ügyfeleink céges csapatépítő programjára, motivációs- és kommunikációs tréningjére egyedileg állítjuk össze az eseményhez leginkább illeszkedő koncepciót, teljeskörű szolgáltatást nyújtva, beleértve a catering és hostess szolgáltatást is.

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD International Projektfejlesztés, beruházás

A SPEEDWORLD Hungary Kft. mint projekt előkészítő cég 2008-ban indult azzal a szándékkal, hogy aktív szerepet vállaljon Magyarország vezetéstechnikai tanpálya hálózatának kialakításában. Vállalatunk büszke arra, hogy ötletgazdagként 2012-ben megvalósította és beüzemelte a közel 3 milliárd Ft beruházási értékű drivingcamp Zsámbék vezetéstechnikai centrumot.

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD Dream Cars Élményautók bérlése, élményautózás

Próbálja ki álmai autóit egy élményvezetés keretében! Biztonságos körülmények között élvezheti az akár több száz lóerő nyújtotta vezetési élményt!

Ismerje meg!